Palvelun tilaaminen

Sivu 1/6

Itse hallinnoimasi verkko-osoite

Kun haluat rekisteröidä tai siirtää verkko-osoitteesi itse ja hallinnoida niiden nimipalvelintietoja itsenäisesti, voit tilata webhotellipalvelun tällä lomakkeella.

Huomaathan kuitenkin, että tällöin kaikki mahdolliset kampanjatarjoukset (esimerkiksi kaupan päälle saatava verkko-osoitteen rekisteröinti) eivät ole voimassa. Myöskin verkkotunnuksen nimipalvelinmuutokset ja uusiminen jäävät kokonaan itse tehtäväksesi.

Ole hyvä ja syötä seuraavaan kenttään verkko-osoite, joka on jo rekisteröity tai jonka aiot rekisteröidä itse tätä webhotellia varten ja jonka nimipalvelintietoja hallinnoit itse. Osoitteesta tulee tilaamasi webhotellipaketin ensisijainen verkko-osoite (esim. www.yritys.fi tai www.omanimi.com).

Itse rekisteröimäsi/hallinnoimasi verkko-osoite (*

Onko sinulla myös rinnakkaisosoitteita, jotka haluat siirtää samalla?
 Ei ole
 Kyllä, haluan siirtää myös seuraavat rinnakkaiset verkko-osoitteet

Mikäli sinulla on edellä ilmoittamaasi verkko-osoitteen kanssa rinnakkaisia verkko-osoitteita ja haluat siirtää myös ne palveluun (ohjaamaan yllä ilmoittamaasi ensisijaiseen verkko-osoitteeseen), ilmoita myös nämä osoitteet alla.

Itse rekisteröimäsi/hallinnoimasi 1. rinnakkainen verkko-osoite:
Itse rekisteröimäsi/hallinnoimasi 2. rinnakkainen verkko-osoite:
Itse rekisteröimäsi/hallinnoimasi 3. rinnakkainen verkko-osoite:


 Haluan, että rinnakkaiset verkko-osoitteet asetetaan rinnakkaisiksi (ilman rastimista, ne asetetaan ensisijaiseen osoitteeseen ohjaaviksi)

HUOM! Älä kuitenkaan syötä edellä mainittuihin rinnakkaisten verkko-osoitteiden kenttiin domaineja, joille haluat omat itsenäiset kotisivutilat, vaan tällöin sinun tulee tilata jokaista verkko-osoitetta varten oma kotisivutilansa.

Huomaathan myös, että saat itse hallinnoimasi verkkotunnuksen rekisteröintiä tai siirtoa varten tarvitsemasi nimipalvelintiedot sähköpostitse niissä ohjeviesteissä, jotka toimitamme tilauksesi käsittelyn jälkeen.

HUOM! Viestintäviraston .fi-verkkotunnusjärjestelmä on uudistunut ja 5.9.2016 jälkeen .fi-verkkotunnuksen rekisteröiminen tai uusiminen on mahdollista ainoastaan erillisen välittäjän (esim. Nettihotelli.fi) kautta. Mikäli siis nyt olet siirtämässä .fi-päätteistä itse hallinnoimaasi verkkotunnusta meille, huomaathan, että et voi tehdä osoitteen nimipalvelinmuutoksia tai verkkotunnuksen uusimista enää itse, vaan nämä toimet on tehtävä erillisen välittäjän kautta. Suosittelisimmekin tästä syystä tekemään tilauksen tällöin Siirtyvä domain -tilauslomakkeella, jolloin huolehdimme puolestasi domainin siirtämisestä sekä myös uusimisesta jatkossa. Mikäli sinulla on kuitenkin erillinen .fi-välittäjä tai pystyt hallinnoimaan kansainvälisen verkkotunnuksen nimipalvelintietoja muun rekisteröijätahon kanssa, voit tehdä tilauksen tällä lomakkeella. Lisätietoja .fi-verkkotunnusten muutoksista saat Viestintäviraston .fi-verkkotunnuspalvelun kotisivuilta.

Syötettyäsi tarvittavat tiedot, siirry seuraavalle sivulle valitsemalla 'Seuraava'.