Tilaaminen

Huom!HUOM! FI-päätteisten verkkotunnusten rekisteröinti, siirtäminen tai uusiminen ei ole mahdollista suoraan Viestintäviraston kautta enää 5.9.2016 jälkeen, jolloin verkkotunnusten ylläpitäminen siirtyi erillisille verkkotunnusvälittäjille. Nettihotelli Internet Oy on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä ja voi huolehtia näistä toimista puolestasi.

Tiedostathan, että mikäli olet tilaamassa palvelua siten, että huolehdit verkkotunnuksen rekisteröinnistä tai siirtämisestä itse, sinulla täytyy olla erillinen verkkotunnusvälittäjä tai mahdollisuus hallita esimerkiksi kansainvälistä verkkotunnusta suoraan erillisen rekisteröijätahon palvelun kautta, jossa voit huolehtia nimipalvelinmuutoksista ja verkkotunnuksen uusimismaksuista itse. Jos nämä ehdot täyttyvät, tee tällöin tilaus jatkamalla tänne.

Mikäli sinulla ei ole tällaisia tunnuksia, on helpompaa jättää verkkotunnuksen rekisteröintiin, siirtämiseen tai uusimiseen liittyvät työsuoritteet Nettihotellin tehtäväksi. Palaa tällöin takaisin edelliselle sivulle alapuolisella painikkeella ja valitse valinta "Kyllä kiitos. Hoitakaa nämä asiat puolestani."

Takaisin